Persbericht: Friesland ontdek je met Kâld Kletske & Visit Friesland

PERSBERICHT

Friesland ontdek je met Kâld Kletske 

Visit Friesland en het Friese biermerk Kâld Kletske slaan de handen ineen om Friezen en toeristen Friesland op een duurzame en verantwoorde manier te laten ontdekken. Vanaf 4 maart zijn de inspirerende en onontdekte plekken van Friesland terug te vinden op de etiketten van Kâld Kletske. Voor lokale ondernemers zoals horeca, supermarkten, slijterijen en (delicatessen)winkels een bron van inspiratie om een bezoek en een product te koppelen aan de lokale omgeving!

Martin Cnossen, Directeur Merk Fryslân: “Het is mooi te merken dat er steeds meer initiatieven ontstaan die er voor zorgen dat Fryslân op een authentieke, duurzame en bijzondere manier beleefd kan worden. Zo onderscheidt een bezoek aan Fryslân zich van een bezoek aan andere bestemmingen. Daarom ben ik erg enthousiast over de samenwerking met Kâld Kletske!”

Tim Cuperus, bierbrouwer van Kâld Kletske: “Met het Friese biermerk Kâld Kletske nemen we Friezen en toeristen op een unieke, duurzame en verantwoorde manier mee op expeditie door Friesland. Want voor een wereldse ervaring hoef je niet ver te reizen. Of zoals Kâld Kletske zegt: Laat je inspireren, want Friesland is gewoan spesjaal”.

Vanaf 4 maart a.s. vind je op elke type bier van Kâld Kletske een eigen thema met bijpassende hotspots in Friesland. Thema’s die je terugvindt op de flesjes zijn o.a. de Friese cultuur, de Wadden en 11fountains. Dit resulteert in 85 unieke etiketten verdeeld over de 10 thema’s en bieren.

Er is tevens een gratis ‘Ontdek Friesland’ magazine te verkrijgen op de verschillende verkoopadressen van Kâld Kletske. Benieuwd naar de overige onderwerpen en meer informatie?

Houdt dan de website en socials in de gaten. Uiteraard kunnen geïnteresseerde ondernemers zich aansluiten bij dit initiatief om Friesland op kaart te zetten. Zij kunnen contact opnemen met Kâld Kletske door te mailen naar info@kaldkletske.nl.

———————————————————————————————————————–

Niet voor publicatie

Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht, vragen over het bier

en de campagne kunt u contact opnemen met:

Kâld Kletske  |  Tim Cuperus  |  06-11943277  |  tim@brouwerijdockum.nl

www.kaldkletske.nl  |  www.brouwerijdockum.nl

Voor vragen over Friesland en samenwerkingen:

Visit Friesland  |  Angelien Drienhuizen  |  angelien@merkfryslan.nl

www.visitfriesland.nl

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]

Vergelijkbare berichten