Als hét Friese biermerk zijn wij "grutsk' op Friesland

Friesland ontdek je met Kâld Kletske & Visit Friesland

Want voor een wereldse ervaring hoef je niet ver te reizen. Daarom nemen wij je graag mee op expeditie en laten we je genieten van de provincie zoals je nooit eerder deed! Ontdek hotspots en unieke plekken buiten de gebaande paden. Laat je inspireren door Friesland, want Friesland is gewoan spesjaal!

#friesbierdrinkjehier

Ontdek de wouden in Friesland

Friesland staat bekend om haar wateren, maar wist je dat je ook heerlijk kunt dwalen, fietsen en wandelen door de Friese Wouden? Ontdek de prachtige bossen, houtwallen, heideveldjes, graslanden, kronkelende beekjes in dit continue afwisselende landschappen van Noordoost-, Zuidoost– en Zuidwest-Friesland. Of je nu natuurliefhebber bent, met je gezin eropuit gaat of lekker met zijn tweeën op pad wil, er is altijd wel iets te ontdekken in de Wouden van Friesland!

Het wad op

Binnen het Unesco Werelderfgoed heb je in de wereld het Yellowstone NP, Great Barrier Reef, Himalaya, de Chinese Muur én de Waddenzee. Kraakhelder water, dolfijnen, zeehonden en heremietkreeftjes, uniek!

Friesland ontdek je met Kâld Kletske & Visit Friesland

Visit Friesland en het Friese biermerk Kâld Kletske slaan de handen ineen om Friezen en toeristen Friesland op een duurzame en verantwoorde manier te laten ontdekken. De meest inspirerende en onontdekte plekken van Friesland terug te vinden op de etiketten van Kâld Kletske in het toffe reismagazine.